Печат на тази страница

Комплект дивани Хауърд

Удобните дивани Хауърд

Приятни меки форми и модерна семпло елегантна линия подчертават детайлите в модулен комплект Хауърд. Чрез осезаем комфорт и неприсъща функционалност този комплект ще изрази Вашият изискан стил и усещане за естетика в дома.

КЛАСИЧЕСКА СЕРИЯ ДИВАНИ ХАУЪРД

Класическата конструкция използвана в дивани Хауърд е подсилена с рамки от метален профил. Комфортът се подсилва с употребата на „сандвич“ от висококачествени материали с отворена клетъчна структура. В компкект дивани Хауърд са вложени здрава и същевременно мека на допир мебелна дамаска, обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност.
Дивани Хауърд са дългосрочна инвестиция, задоволяваща всички потребителски вкусове.
Да се отпуснеш и да потънеш в комфорт! Ползотворно да прекарваш времето, отделено за малките любими ежедневни удоволствия. Модулен комплект Хауърд е правилен избор за всеки дом, и дългосрочна инвестиция, задоволяваща всички потребителски вкусове.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ ЗА ВСЕКИ ДОМ

Преминете към ново ниво на комфорт с комплект дивани Хауърд. Изключително здрави и модерни, те предлагат удобства, които отговарят на съвременните изисквания за модерно жилище.
Класическата висококачествена дървена конструкция създава здравина и предотвратява характерните за „евтините“ дивани усуквания и произтичащите скърцания, счупвания и несигурност при ползване.
Приятни меки форми. Модерна семпло елегантна линия. Осезаем комфорт и неприсъща функционалност. Дивани Хаурд изразяват Вашият изискан стил и усещане за естетика в дом

 

Размери:

Галерия със снимки

Публикувана в Дивани Нани
Етикети