All for Joomla All for Webmasters

Мека мебел

Серия Невада

Серия Невада с функция сън:

- Диван 3-ка с механизъм
- Диван 2-ка с механизъм
- Диван тройка
- Диван двойка
- Фотьойл

Приятни меки форми, класическа линия и неповторим комфорт. Дивани от серия Невада изразяват Вашият стил и усещане за естетика в дома.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ ЗА ВСЕКИ ДОМ

Преминете към ново ниво на комфорт с дивани НЕВАДА. Изключително здрави и комфортни, те предлагат удобства, които отговарят на съвременните изисквания за модерно жилище. По практичен начин, бързо и лесно трансформирате дивана в голямо и удобно легло.
Класически дизайн и несравним комфорт
Класическата висококачествена дървена конструкция е подсилена с рамки от метален профил. Това създава допълнителна здравина и предотвратява характерните за „евтините“ дивани усуквания и произтичащите скърцания, счупвания, несигурност при ползване и лоша работа на механизма. Комфортът се подсилва с употребата на „сандвич“ от висококачествени материали с отворена клетъчна структура. В дивана са вложени здрава и същевременно мека на допир мебелна дамаска, обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност.

Добрите търговски практики днес са неразделно свързани с възможността, КЛИЕНТЪТ да до проектира и създава изделия, които да задоволят напълно неговите предпочитания, разбиране и усещане за функционалност, комфорт и цветови комбинации. В „готовите“ решения на Дивани от НАНИ, КЛИЕНТЪТ има право да избира без да доплаща ориентацията /ляво – дясно/, типът дамаска, цветовото решение по елементи от картел и др. Чрез тази си възможност клиентът оставя частица от себе си в новия диван, като освен това си създава усещане за удовлетвореност и индивидуалност.

Размери:

Галерия със снимки

Публикувана в Дивани Нани