All for Joomla All for Webmasters

Матрак Galaxy

Galaxy

Двулицев матрак с изяще дизайн, три вида пяна и Double core технология
 
Кратко описание:
●    Произведен в Италия
●    Две ядра в един матрак
●    Три вида пяна в ядрото
●    Допълнитена мемори пяна в калъфа
●    Калъф с цип от две части за лесно отделяне и почистване


Матрак Galaxy съчетава две ядра в един общ калъф. Технологията дава възможност на всеки партньор да избере предпочитана твърдост. Едната половина може да бъде мека по твърдост, а другата по-твърда. Чрез въртенето на двете ядра може да получите 3 различни комбинации за двете половини: меко/меко, средно/меко, средно/средно усещане.

Изпъкващата височина на матрака съчетава:
●    Високоеластична пяна - предоставя стабилна опора в основните точки на контакт с матрака – рамене, таз и крака. Осигурява правилна позиция на сън с изправен гръбначен стълб, без изкривявания и усуквания.
●    Мека еластична пяна – слоят допринася за по-мекото усещане на матрака в първи момент на лягане.
●    Мемори пяна - помага да се намери най-удобната позиция за сън максимално бързо. Мемори пяната на iSleep е високоеластичен материал, който реагира първо на тежест и после на топлина. Това позволява да усещате матрака си по един и същ начин, независимо от сезона и температурата в помещението.

Калъфът на матрака е от две части с цип и се отделя и почиства лесно. Може да се използва като преносим топматрак от 3 см мемори пяна.
 
Всички матраци на iSleep са двулицеви и могат да бъдат обръщани и завъртани, което допринася за по-дългия им период на употреба. Двулицевите матраци се поставят върху подматрачни рамки с ламели, които позволяват свободна циркулация на въздуха.

Матраците на iSleep се опаковат на вакуумирано руло, което ги запазва идеално чисти до тяхното отваряне.

Гаранция: 25 години
Височина: 30 см

Цени и размери:

 

 

Галерия със снимки

Публикувана в iSleep
Още в тази категория: « Матрак Silver Plus Матрак VitalCare »