All for Joomla All for Webmasters

Матрак Silver Plus

Silver Plus
Двулицев матрак с трислойно ядро и 4 степени на твърдост
 
Кратко описание:
●    Произведен в Италия
●    Ядро с високоеластична пяна, слой мека еластична пяна и 3 см мемори
●    Анатомична и ортопедична опора
●    Сребърен калъф с цип от две части

Silver Plus е матрак с различни по твърдост страни и  ядро от три вида пяна, съчетани, за да предоставят средна по твърдост опора на тялото. От едната страна на калъфа е добавен допълнителен слой мемори пяна, за да намерите най-удобната позиция за сън максимално бързо. Мемори пяната на iSleep е високоеластичен материал, който реагира първо на тежест и после на топлина. Това позволява да усещате матрака си по един и същ начин, независимо от сезона и температурата в помещението.
 
Калъфът на матрака е обработен със сребърни йони, които възпрепятстват задържането на влага, прах, акари и бактерии. Среброто влияе положително на кръвообращението. За максимална хигиена, ядрото в матрака е със сваляем калъф с цип, който може да се пере лесно в домашни условия.

Всички матраци на iSleep са двулицеви и могат да бъдат обръщани и завъртани, което допринася за по-дългия им период на употреба. Двулицевите матраци се поставят върху подматрачни рамки с ламели, които позволяват свободна циркулация на въздуха.

Матраците на iSleep се опаковат на вакуумирано руло, което ги запазва идеално чисти до тяхното отваряне.

Гаранция: 25 години
Височина: 24 см

Цени и размери:

 

 

Галерия със снимки

Публикувана в iSleep
Още в тази категория: « Матрак DuoSense Матрак Galaxy »