All for Joomla All for Webmasters

Термостати и аксесоари

Интелигентен интернет контакт WiCo за управление на ел.консуматори

Цена: 89,00 лв

 

Този лъчист отоплителен уред е подходящ както за открити площи, така и за закрити помещения. Може да се използва на тераса, над басейни, в ресторанти и хотели, в халета, бензиностанции, подходящ е и за жилищни помещения със слаба изолация. Топлината му е изключително мека и приятна. Огряваната зона се затопля веднага след включването. Поради високото му ниво на влагозащита е подходящ и за отопление на автомивки и места, където влагата е висока. Този метод на отопление бележи все по-голяма популярност поради високата си надеждност, ефективност и липса на вредни влияния.

Отоплителното тяло се монтира високо над земята или директно на тавана - така стените и подът остават свободни. Инфрачервеното излъчване затопля равномерно и приятно, като в същото време изсушава стените и намалява до минимум предпоставките за поява на мухъл. Този отоплителен уред е изключително лесен за експлоатация и поддръжка. Няма нужда от подмяна на въздушни филтри, смазващи материали, подмяна на части - това е едно цяло тяло, което на практика е вечно. Начинът му на затопляне - чрез лъчисто инфрачервено отопление - позволява стените да акумулират топлина през деня, като вечер уредът може да бъде изключван за максимална икономия на енергия, без това да повлияе чувствително на топлинния комфорт. Идеален уред за зонално отопление в голями помещения, халета или на открито. Най-високото ниво на защита от влага и директно заливане с вода - IP 65.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Уникална по рода си интелигентна машинка за автоматизация на дома и офиса и оптимизиране на разходите! WiCo представлява умен Wi Fi контакт, който служи за дистанционно управление и контол нa електрически уреди до 3 kW. Може да бъде програмиран по часове за седмица напред. Освен това е снабден с температурен датчик и може да изпълнява ролята на интелигентен термостат. Интернет контактът WiCo е първата стъпка към оптимизиране на енергийната ефективност на дома.

Интелигентният контакт WiCo позволява:

 • Дистанционно да включвате или изключвате ел.уреди с мощност до 3 kW;
 • Дистанционно да създавате желан дневен или седмичен график на работа на ел.уреди;
 • Дистанционно да следите температура в дадени помещения в дома или офиса;
 • Дистанционно да поддържате определена температура в дадени помещения в дома, вилата или на работното място.


ИнтелигентниЯт контакт WiCo може да бъде управляван по три начина:

 1. Чрез Интернет - дистанционно програмирате необходимите Ви режими и настройки в облачен сървър. Получавате информация в реално време и в архив.
 2. Чрез РС или мобилен телефон - не е необходимо наличието на интернет.
 3. В собствена локална мрежа – не е необходимо наличието на интернет.

Не се плащат месечни такси!

Приложенията на умния контакт WiCo са неизброими:

Например включване и изключване на бойлер, осветление, поддържане на температура в помещения по график, напоителни системи, управление на готварска печка, кафе машина, фурна, дистанционно отваряне на врати и всякакви ел.уреди с консумация до 3000W. За уреди с по-голяма мощност се прави предварителна заявка.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Интелигентен програматор по време и температура, характеристики

СПЕЦИФИКАЦИИ

 • Интерфейс: WIFI интерфейс и бутон за включване/изключване върху устройството;
 • Поддържа: AP/STA мрежови връзки;
 • Поддържа: Smart link и WPS функция;
 • Работа: Таймер и температурни функции;
 • 4 режима на работа;
 • Работи през: Windows, Android, Директно през Интернет.

Термостат изглед

Комплектът включва:

 • 1бр. Устройство WiCo
 • 1бр. Ръководство за работа
 • 1бр. Гаранционна карта

Гаранция: 2 години.

Галерия със снимки

Публикувана в Термостати и аксесоари
Още в тази категория: « Дигитален термостат